|
Nyáron kiváló hűsítő, télen pedig finom nyalánkság. Jégkrémet, fagyit készíteni valójában nagyon egyszerű dolog. A jégkrém készítő forma tökéletesen alkalmas házi jégkrémek, fagylaltok készítéséhez. Használhatsz üdítőitalokat, gyümölcslevet, joghurtot, turmixolt készítményeket, tejszínt. Ebben biztosan nem lesz tartósítószer, E adalék, ételszínezék! Azonban tehetsz bele gyümölcsdarabokat, díszítheted pl. menta levelekkel, banán karikákkal, stb. Használata rendkívül egyszerű. Öblítsd ki a 6 db jégkrém készítéséhez szükséges formát! Készítsd el a folyékony alapot, oszd el hat részre és öntsd a formába! Tedd bele a pálcikát és tedd az egészet a mélyhűtőbe pár órára! Ha kész, egy kis meleg vizet engedj az aljára és kicsusszannak a nyalókák! A gyerekek imádni fogják! Ennél nem is kell nekik egészségesebb meglepetés és a hétvégén folyamatosan rá is járhatnak!
|