Hozzávalók:
1.50 dkg liszt
2-5 dl szénsavas ásványvíz
3.7 dl tej
4.4 evőkanál kristálycukor
5.4 tojás
6.6 evőkanál étolaj
7.1 csipet só
8-4 evő kanál holland kakaó
A TÖLTELÉKHEZ
1.1 kis dobozos hulala tejszín
2.1 üveg magozott meggy befőtt
A VÖRÖSBOROS MEGGY MÁRTÁSHOZ
1.40 dkg kimagozott meggy
2.3-4 evőkanál cukor
3,citromhéj.kis darabka fahéj
4.2 szem szekfű szeg
5.1 cspott evőkanál liszt
6.1 dl vörösbor
7.1 kanál tejföl
1.50 dkg liszt
2-5 dl szénsavas ásványvíz
3.7 dl tej
4.4 evőkanál kristálycukor
5.4 tojás
6.6 evőkanál étolaj
7.1 csipet só
8-4 evő kanál holland kakaó
A TÖLTELÉKHEZ
1.1 kis dobozos hulala tejszín
2.1 üveg magozott meggy befőtt
A VÖRÖSBOROS MEGGY MÁRTÁSHOZ
1.40 dkg kimagozott meggy
2.3-4 evőkanál cukor
3,citromhéj.kis darabka fahéj
4.2 szem szekfű szeg
5.1 cspott evőkanál liszt
6.1 dl vörösbor
7.1 kanál tejföl
Elkészítése itt található:
http://gyorgyisegek.blogspot.hu/2015/04/fekete-erdei-meggyes-palacsinta-voros.html