Nagyon különleges ebben a süteményben az ízek kavalkádja.
A tésztához:
15 dkg vaj
20 dkg liszt
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
fél csomag sütőpor
1 evőkanál durvára darált kávészem
A krémhez:
fél üveg meggybefőtt
10 db tejkaramella
6 dl tejszín
10 dkg étcsokoládé
2 csomag vaníliás cukor
2 csomag habfix
A tetejére:
1 kávéskanál kakaópor
10 dkg csokoládéforgács
A tésztához:
15 dkg vaj
20 dkg liszt
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
fél csomag sütőpor
1 evőkanál durvára darált kávészem
A krémhez:
fél üveg meggybefőtt
10 db tejkaramella
6 dl tejszín
10 dkg étcsokoládé
2 csomag vaníliás cukor
2 csomag habfix
A tetejére:
1 kávéskanál kakaópor
10 dkg csokoládéforgács
Elkészítése itt található: